Over ons

Het Dierenhotel in de Veluwe

Wij zijn een kleinschalig honden hotel met een lange traditie Sinds 1965. Inmiddels heeft de 3e generatie ook zijn intrede gedaan met veel liefde voor het vak! Onze insteek is een leuke vakantie voor uw hond, dit waarborgen wij doormiddel van een proefweekend. Wij werken nauw samen met groepspraktijk dierenartsen Barneveld. een succesvolle samenwerking van meer dan 40 jaar! Uw hond heeft altijd de beschikking over een binnen ( verwarmd ) en buiten verblijf. Elke hond heeft zijn eigen verblijf behalve wanneer een eigenaar meerdere honden heeft die mogen uiteraard bij elkaar blijven.

Uitlaten gebeurd in groepsverband, hierbij kijken wij naar de behoeftes van uw hond globaal gaan honden 3 uur per dag in groepsverband op het veld dit kan meer of minder zijn

Bij ons mogen de eerste verblijven eigen manden/dekens mee. wij proberen er naar toe te werken dat dit niet meer nodig is ook dit word per hond bekeken.

Tegen meerprijs voeren wij met Royal Canin hier hebben wij de meest gangbare soorten altijd van in huis. Wij hebben gemerkt dat steeds meer mensen hun eigen voer mee willen nemen en dat de honden het hier ook beter op doen. dit heeft dus ook onze voorkeur om voer verspilling te voorkomen.

 

Wat ons hotel te bieden heeft:

  • Professionele individuele aandacht voor iedere logé
  • Voeding net als thuis.
  • Volop knuffel en speeltijd.
  • Uitlaten in groepsverband altijd onder begeleiding!
  • Indien nodig apart uitlaten geen enkel probleem buiten de zomer vakantie om.
  • Stipte toediening van medicijnen.
  • Er zijn bij ons altijd radio’s aan voor de huiselijke sfeer.
  • Let op bij ons zijn nieuwe huisdieren pas welkom na een geslaagd proefweekend hiervoor graag telefonisch contact om alles te bespreken.

 

Prijslijst:

Kosten voor uw hond vallen tussen de 15 en 20 Euro per dag per hond dit bedrag is vanaf 2021 Exclusief voer.

Kosten worden bepaalt en besproken na een proefweekend.

Dit word bepaalt op de behoeftes van de hond het is bij ons niet standaard dat een grote hond dus duurder is als een middel grote hond.